Welkom bij Rawfood-Nederland
MENU


Notenbessen taart Lees hier verder

Boeken tip Lees hier verder

Zelf maken Lees hier verder

 

Knoflook is rijk aan:
selenium, germanium, jodium, calcium, magnesium, ijzer, zink.
Vitaminen A, B-complex en C.
Eiwitten. Antibiotische stoffen.

Knoflook zou een gunstige werking hebben op astma, bronchitis, hoest, griep, keelpijnen longemfyseem.

De verklaring is dat knoflook bloed naar de slijmvliezen trekt, zodat het bloed een genezende werking krijgt.

Knoflook schijnt een goede invloed te hebben op hart- en vaatziekten, zoals atherosclerose (aderverkalking) en hoge bloeddruk (hypertensie).

Als u graag op een natuurlijke uw bloeddruk wilt verlagen, dan is het eten van veel knoflook zeker aan te raden.

De Weegschaal GezondheidsWinkel


HOME

 

 

Met noten, dadels en agavesiroop maakt u de bodem van een rawfoodtaartje. Dit kunt u dan vullen met vers fruit en (zuivelvrije) notenroom!

 

Rawfood-smoothies Lees hier verder

 

Rawfood-recepten Lees hier verder